Kuşları Havali̇manlarından Nasıl Uzak Tutarsınız?
Buradasınız: Anasayfa / Blog
27 Mart 2023, Pazartesi
Kuşları Havalimanlarından Nasıl Uzak Tutarsınız?
Havaalanları, çevrenin mükemmel durumda olmasını gerektiren yüksek trafik ve hassasiyet alanlardır. Bu şekilde kalmaları için fazla parçacıklardan, hayvanlardan veya diğer potansiyel tehlikelerden arınmış olmaları gerekir.
Kuşları Havalimanlarından Nasıl Uzak Tutarsınız?

Kuşları Havalimanlarından Nasıl Uzak Tutarsınız?

Havaalanları, çevrenin mükemmel durumda olmasını gerektiren yüksek trafik ve hassasiyet alanlardır. Bu şekilde kalmaları için fazla parçacıklardan, hayvanlardan veya diğer potansiyel tehlikelerden arınmış olmaları gerekir. Kuşlar, havaalanlarında aksamalara neden olan şeylerin yaygın bir örneğidir.,

Haşere kuşlar, muhtemelen uçağın düşmesine neden olabilen, kuş çarpması olarak bilinen uçakla çarpışmalar nedeniyle havacılık için çok tehlikeli olabilir. Haşere kuşları mülkünüze yuva yaptıklarında kurtulmak zor olabilir. İşte kuşları havalimanlarından uzak tutmak için birkaç ipucu.

İlgili: Kuşların Havaalanına Neden Olabileceği Baş Ağrıları

Sağlık Tehlikeleri

Kalan kuşlarla gelen bir tehlike, bazı hastalıkların potansiyelidir. Enfekte bir kuş, asfaltlarda ve hava alanlarında dışkı bırakırsa, havaalanı çalışanları ve hatta yolcular risk altındadır. Kuşlar 20'den fazla önemli hastalık taşıyabilir, bu nedenle çalışanları ve ekipmanı korumak için havaalanı kuş kontrol yöntemlerini uygulamaya koymak önemlidir. Ekipman ve mülk temizliği gibi kısa vadeli çözümler vardır, ancak sıvı kuş kovucu gibi uzun vadeli havaalanı kuş kontrolü şirkete zaman ve para kazandırabilir.

İlgili: Kuşlardan İnsanlara Bulaşabilen Hastalıklar Nelerdir ?

Havaalanı Kuş Kontrol Yöntemleri

Havalimanınızı kuş hastalığından kurtarmak için, etkili sonuçlar için bu yöntemleri uygulamayı deneyin. Bu çabalar, çalışanları ve patronları çeşitli hastalıkların ve diğer tehlikelerin yayılmasından koruyabilir. Aşağıdaki havaalanı kuş kontrolü yöntemlerini deneyin.

Çevresel Faktörler

Su kütleleri, kuşları havaalanları da dahil olmak üzere herhangi bir mülke çekecektir. Alanda bir gölet, göl veya nehir varsa, kuşlar birçok nedenden dolayı bu alana akın edeceklerdir. Bu alanı kaplamak için yüzen kuş topları kullanmayı deneyin. Bu nesneler, su yüzeyinin görünümünü engellemek için suda yüzer. İnecek hiçbir yeri olmayan kuşlar, hava alanınızdan uzakta farklı bir yere taşınmak zorunda kalır.

Çevredeki Habitatı Engelleyin

Çevredeki bölge kuşlar için de çekici olabilir. İyi miktarda bitki örtüsü ve yuvalama alanı varsa, kuşlar ortalıkta oyalanacak ve orayı yeni yuvaları yapacaktır. Kuşlar mükemmel yuva ortamını bulduklarında, yıllarca aynı bölgeye geri gelmeye devam edecekler. Kuşların mülkünüzün yakınında yuva yapmasını ve tünemesini engellemenin yolları vardır. Bazıları şunları içerir:

Kuşları mülkünüzde barındırmaktan caydırmak, onların etrafta kalmalarını veya her yıl geri dönmelerini engelleyecektir. Kuşların konacak bir yer bulması engellenirse, başka bir yerde farklı bir yaşam alanı arayacaktır.

İlgili: Kuşların Tüneme ve Yuvalamalarını Nasıl Önlersiniz?

Kuş Kovucu Bariyer

Uzun vadeli etkili sonuçlar için, plastik veya metal kuş kovucu diken kullanmayı deneyin. Bu çözüm, minimum uygulama ile büyük miktarda araziyi kaplama yeteneğine sahiptir. Hem çevre hem de çevredeki topluluk için güvenli olan bir kuş kovucuya yatırım yapmak baş ağrılarını ve gelecekteki komplikasyonları azaltabilir. Kuş kontrolünde en etkili ürün olan kuşkonmaz bariyer tercih ederek minimum maliyet ile havalimanlarından kuşları tamamen uzaklaştırmış olabilirsiniz.

İhtiyacınıza Uygun Kuş Kontrolleri İçin Uzman Yardımı

Hangi ürünün sizin durumunuza en uygun olacağından emin değilseniz, Beyazgül Group Kuş Kontrol Sistemleri alanında 8 yılı aşkın bir deneyime sahiptir. Ürün seçimi, kurulumu ve temizliğinde size yardımcı olabiliriz. Katalog, fiyatlandırma veya ürün örnekleri için bizi 0 (553) 859-59-59 numaralı telefondan arayın ya da plastikkuskonmaz @ gmail.com adresinden bize e-posta gönderin. 

BARKODU OKUTARAK BİZLER İLE İLETİŞİME GEÇİP HIZLICA SİPARİŞ VEREBİLİRSİNİZ

 

Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın